کد : 575-97      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۹ تير   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۹ تير   
از 9 تیرماه هشتمین دوره مسابقات آشپزی با سولاردام ال جی با شعار «خوشمزه رقابت کنیم» در شهرستان ها کلید خورد.

خوشمزه رقابت کنیم در شهرستانها:

مناطق مرکز، جنوب و غرب برندگان خود را شناختند

 

از 9 تیرماه هشتمین دوره مسابقات آشپزی با سولاردام ال جی با شعار «خوشمزه رقابت کنیم» در شهرستان ها کلید خورد.

به گفته یکی از مدیران بازاریابی گلدیران، دوره هشتم مسابقه آشپزی با سولاردام طعمی واقعا خوشمزه پیدا کرده و تنوع منوهای شرکت کنندگان و بهره بردن از طعم های بومی در برنامه های غذایی باعث شده سطح رقابت ها بسیار ارتقاء یابد.

هشتمین دوره مسابقات آشپزی با سولاردام پس از منطقه تهران، در منطقه مرکز 9 تیرماه در شهر اصفهان برگزار شد و خانم ها مرضیه اسدی و زهرا اسدی با منوی اردور اسفناج و قارچ، گالانتینه مرغ و ترامیسو فندق به مقام اول دست یافتند. خانم محبوبه شفیعیون و آقای حمید حاجی آقا معمار با منوی اردور میگو و کرفس، رولت گوشت چرخ کرده و تارت شکلاتی با میوه دوم و خانم ها بهجت کاظمی و ونوس رهبران سوم با منوی سوپ جو، ماهی شکم پر و شیرینی گردویی سوم شدند.

مسابقه خوشمزه رقابت کنیم روز 11 تیرماه در منطقه جنوب و شهر شیراز انجام پذیرفت. برندگان مقام نخست خانم ها لیلا حلی مظفری و فرحناز جوانمردی با منوی میگو، ماهی شکم پر و موس گیلاس بودند. خانم ها مژگان چهار لنگی و مریم حاجت پور از شهر اهواز با منوی املت گوشت، ماهی بخارپز و حلوای گردو نیز دوم و خانم الهه عزیزی و آقای مصطفی خرمی با منوی رولت کالباس، چیکن استراگانف و مافین سوم شدند.

در این بین، یکی از رقابت های جدی در شهر تبریز و منطقه غرب رقم خورد- جایی که کیفیت غذاها شگفتی داور مسابقات را به همراه داشت. آقای نوید ذوالفقار، مدرس مرکز آموزش تحقیقات صنعتی و از اعضای هیات داوری، پس از تست کردن یکی از غذاها گفت: طی 15 سالی که مشغول تدریس در حوزه های مرتبط هستم، چنین طعمی را نچشیده ام!

هشتمین دوره مسابقات آشپزی با سولاردام منطقه غرب 16 تیرماه برگزار شد و خانم ها ساناز نورآیین و سودابه وفاکش با منوی ژیگو، قفس فرنگی (مرغ در قفس) و دسر آلمانی دو رنگ به مقام اول، خانم ها فاطه صادقی و پریسا نوایی با منوی بورک سیگاری با قارچ شکم پر، کوفته تبریزی روباز و تیرامیسو به مقام دوم و خانم ها رباب بافنده و شیرین کاظم پور با منوی آنتریکوی قارچ، مرغ شکم پر و پارفه ژاله به مقام سوم دست یافتند.

به گزارش روابط عمومی گلدیران، پس از ماه مبارک رمضان و انجام مسابقات در مناطق شرق (21 مرداد) و شمال (24 مرداد)، مرحله نهایی (کشوری) مسابقات خوشمزه رقابت کنیم با حضور تیم های برتر از هر منطقه و جمعا 13 تیم در تاریخ 31 مردادماه در تهران برگزار می شود. تیم برگزیده مسابقات کشوری برای حضور در رقابت های خاور میانه و جهانی اعزام خواهند شد.

نظر شما :
captcha
میگو پلو
HyperLink
دلمه کدوی ایتالیایی
HyperLink
بوریتو مرغ و برنج
HyperLink
املت ژامبون
HyperLink